U bent hier: Home Kaartverkoop

Kaartverkoop

Koop hier uw Jubileumticket!

Koop hier online uw tickets

Entree-tickets zijn ook tijdens het tuinevenement volop aan de entreekassa te koop.  Het Jubileumtickets is beperkt beschikbaar:

De prijzen aan de kassa bedragen:
– Volwassenen 12,00 euro
– Kinderen t/m 14 jaar gratis.

Parkeren:

Het parkeren wordt geheel verzorgd door vrijwilligers van diverse verenigingen uit de gemeente Nuenen ca.
Een groot deel van de opbrengst gaat dan ook naar deze verenigingen toe.

De prijzen:
– Auto 6,00 euro voor de gehele dag.
– Fiets 1,00 euro voor de gehele dag.

Jubileumticket

In verband met ons 25 jarig jubileum hebben wij het jubileumticket voor 2 personen voor slechts 25,- euro!
1. Jullie ontvangen op het evenement één plant met de feestelijke naam SmileyZ™ (Rudbeckia hirta).
2. De recente uitgave van het magazin Groei & Bloei.
3. Voor beiden een stuk taart, omdat het feest is!
4. U mag ook aan het rad draaien bij de stand van Intratuin en maakt u kans maakt op een leuke prijs.
5. Natuurlijk zit het bezoek aan Bloem & Tuin met 2 personen naar het evenement erbij inbegrepen.

Een totale waarde van ruim 40,- euro voor slechts 25,- euro. Beperkt beschikbaar en op=op!

 

Koop nu uw Jubileumticket

SmileyZ™(Rudbeckia hirta): De  SmileyZ-serie is nieuw in het “Sense of Nature” merk en zijn meest als een bol bedekt met bloemen. De bloemen kunnen wel een doorsnede bereiken van 20 cm. Bloemen hebben warme kleuren van helder  geel, oranje, oranje/rood tot aan een mooie bruine kleur. De meeste selecties hebben een geel/groene kern. Ook zijn er met een chocolade bruine kern  tot aan zwart toe. Het zijn dan ook allemaal mooie contrasten. De SmileyZ hebben stevige stengels en goede houdbare bloemen en prima geschikt voor gebruik in een pot of in een tuin geplant. Ook goed te gebruiken als snijbloem. SmileyZ  worden 40 tot 80cm hoog.  De planten staat graag in de  volle zon in een  goed draineerde grond en zullen bloeien van juni tot oktober. De plant geurt nauwelijks voor de mens maar is wel een juweel voor het oog en worden veel bezocht door bijen en hommels. De SmileyZ bloemen kunnen de winter goed overleven als ze niet te nat staan.

 

U kunt hier uw tickets online te bestellen!


Entree-tickets zijn ook tijdens het tuinevenement volop aan de entreekassa te koop.  Het Jubileumtickets is beperkt beschikbaar:

De prijzen aan de kassa bedragen:
– Volwassenen 12,00 euro
– Kinderen t/m 14 jaar gratis.

Parkeren:

Het parkeren wordt geheel verzorgd door vrijwilligers van diverse verenigingen uit de gemeente Nuenen ca.
Een groot deel van de opbrengst gaat dan ook naar deze verenigingen toe.

De prijzen:
– Auto 6,00 euro voor de gehele dag.
– Fiets 1,00 euro voor de gehele dag.

Hotelarrangementen

Wilt u naast een dagje Bloem & Tuin ook nog meer van de omgeving zien? Bijvoorbeeld “De wereld van Vincent van Gogh”, “Dierenrijk”, “Eindhoven” etc.
Dan bieden kunt u bij een van onze partners en hotelovernachting bieden. Klik op een van de hotels voor meer info.

 

Bloem & Tuin 25e editie

Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen. Op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin in 2018 zijn 25ste editie van vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli 2018.

Kaartverkoop en arrangementen

Bemachtig nu snel uw toegangsbewijs voor Bloem & Tuin 2018. U kunt hier terecht voor reguliere tickets, voordeeltickets, maar ook voor complete arrangementen bestaande uit toegang tot Bloem & Tuin in combinatie met een prachtige hotelovernachting of een bezoek aan Vincentre.

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden over de meest gestelde vragen over ons evenement, de kaartverkoop, vervoer en toegankelijkheid.

 • by Mw. van Stiphout, Eindhoven, NL

  Dit is echt een dagje uit, en geniet steeds weer van de tuin voorbeelden die ze zo in het bos gemaakt hebben. Jammer dat mijn man niet zo van dat slenteren houd maar ik geniet er gewoon van. Vooral als ik dan toch nog stiekem ideeën op doe welke planten ik nog meer kan combineren met mijn klimrozen, rozen en struiken. Wie weet doe ik dit jaar wel een idee op bij moestuintjes voor de kleine tuin of kleine plaats.

 • by Jutta Stapke, DL

  Einige meiner Freunde und Kunden sind aufgrund meiner Erzählungen auch schon regelmäßige Besucher ihres großartigen,grünen Events geworden.

  Mit freundlichen Grüßen Jutta

 • by Mw. de Ruiter, Almere, NL

  Een heerlijk dagje uit ,wandelen in de bossen,inspiratie opdoen voor mijn eigen tuin,hebbedingetjes scoren en meteen een hapje en drankje doen. LOVE IT.

 • by Dhr. Bom, Gent, BE

  Na de eerste kennismaking vorig jaar is nog steeds het gevoel dat Bloem en Tuin meer is dan een expositie, het is echt een dagje uit.

 • by Mw. Kortekaas, Den Haag, NL

  Het is prachtig daar, midden in het bos met heel veel mooie tuinplezier. Heb verleden jaar echt genoten heel leuk dagje uit. Jammer dat ik dit jaar geen vervoer heb anders was ik zeker van de partij…..

 • by Bill Nuttycombe

  We love the fair! We make a trip over to Geldrop every year just to go to the fair. It is part of our lives now! We even have specific, favourite sellers that we cannot do without visiting.