U bent hier: Home Golden Tulip West-Ende ****

Golden Tulip West-Ende ****

Zet de bloemetjes maar buiten

 

Geniet 3 dagen, 2 nachten van een luxe overnachting in onze 4 sterren comfort tweepersoons kamer op basis van Half-Pension inclusief:

2 x ontbijtbuffet

2 x 3-gangen diner in onze brasserie

1 x entree Bloem & Tuin

 

Voor € 115,00 p.p. (singletoeslag 45,00)

 

Dit arrangement is geldig voor zowel Boetiek Hotel Plein Vijf **** en Golden Tulip West-Ende ****

reservaties: 0800 – 3100 013 of via email welcome@westende.nl

 

 

 

Bloem & Tuin 25e editie

Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen. Op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin in 2018 zijn 25ste editie van vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli 2018.

Kaartverkoop en arrangementen

Bemachtig nu snel uw toegangsbewijs voor Bloem & Tuin 2018. U kunt hier terecht voor reguliere tickets, voordeeltickets, maar ook voor complete arrangementen bestaande uit toegang tot Bloem & Tuin in combinatie met een prachtige hotelovernachting of een bezoek aan Vincentre.

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden over de meest gestelde vragen over ons evenement, de kaartverkoop, vervoer en toegankelijkheid.

 • by Mw. van Stiphout, Eindhoven, NL

  Dit is echt een dagje uit, en geniet steeds weer van de tuin voorbeelden die ze zo in het bos gemaakt hebben. Jammer dat mijn man niet zo van dat slenteren houd maar ik geniet er gewoon van. Vooral als ik dan toch nog stiekem ideeën op doe welke planten ik nog meer kan combineren met mijn klimrozen, rozen en struiken. Wie weet doe ik dit jaar wel een idee op bij moestuintjes voor de kleine tuin of kleine plaats.

 • by Jutta Stapke, DL

  Einige meiner Freunde und Kunden sind aufgrund meiner Erzählungen auch schon regelmäßige Besucher ihres großartigen,grünen Events geworden.

  Mit freundlichen Grüßen Jutta

 • by Mw. de Ruiter, Almere, NL

  Een heerlijk dagje uit ,wandelen in de bossen,inspiratie opdoen voor mijn eigen tuin,hebbedingetjes scoren en meteen een hapje en drankje doen. LOVE IT.

 • by Dhr. Bom, Gent, BE

  Na de eerste kennismaking vorig jaar is nog steeds het gevoel dat Bloem en Tuin meer is dan een expositie, het is echt een dagje uit.

 • by Mw. Kortekaas, Den Haag, NL

  Het is prachtig daar, midden in het bos met heel veel mooie tuinplezier. Heb verleden jaar echt genoten heel leuk dagje uit. Jammer dat ik dit jaar geen vervoer heb anders was ik zeker van de partij…..

 • by Bill Nuttycombe

  We love the fair! We make a trip over to Geldrop every year just to go to the fair. It is part of our lives now! We even have specific, favourite sellers that we cannot do without visiting.